permulaan kuliah


salam ukhwah semua...ana baru sahaja berkesempatan untuk menulis hari ini.maaf! kuliah sudah pun bermula seawal isnin minggu lepas, dan ana pun dengan tabahnya menghadapi setiap subjek yang berkaitan dengan undang2 dan syariah semester ini. Walaupun agak gementar dan rasa payah tapi agak lega kerana semua pensyarah yang mengajar memang hebat dan best... wah!beruntungnya....belum pun sempat ana duduk di kampus untuk seminggu, sudah ada tugas yang menanti rupanya..hari beberapa hari lepas diadakan seminar perbandingan agama..Islam agama syumul dan indah, itu yang dapat di simpulkan dalam seminar tempoh hari..ini disusuli dengan kongres pendidikan islam (maaf kalau salah) di kuala lumpur, tapi ana tak berkesempatan join cuma dengar dari jauh saja...ikutkan hati memang nak pergi tapi di kampus masih ada masalah yang membutuhkan ana untuk melupakan hasrat itu...


hari ini pula ada walimah ukhti Hamda dengan orang pokok sena katanya. wah! selamat ya kak...semoga kekal hingga akhir hayat..minggu depan pula walimah ukhti Afzan pula. Baguslah kalau dah bertemu jodoh dengan orang yang baik2...annikahu sunnati...

Rasulullah insan terpilih..

videomaaf lah..sahabat semua..ana hanya boleh update kan video je, kerana masa suntuk dan sedikit sibuk. mungkin lain kali ana akan menulis semula..asifah jiddan...=)